Blogi 09.11.2019

Teemme protot nopeasti, luotettavasti ja haluamallanne tavalla

Haluatko kommentoida? (0 kommenttia)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita blogeja

Blogi 12.07.2024

Tiimi ratkaisun takana – Meconetin tiivis sisäinen yhteistyö tuottaa hyötyä asiakkaille

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avainasemassa niin suunnittelussa, tuotannossa kokoonpanoissa ja logistiikassa. Mutta yhtä lailla, yhteistyö Meconetin eri tiimien välillä näkyy asiakkaille sulavampina, tehokkaampina ja taloudellisempina prosesseina.
Lue lisää
Vastuullisuus

Blogi 17.06.2024

Vastuullisuustyön monet tasot – ja yhteinen tavoite

Liiketoimintastrategiamme pohjautuu kestävään kehitykseen. Oman toimintamme osalta tavoitteemme on puolittaa hiilijalanjälki vuoden 2025 loppuun mennessä ja saavuttaa hiilineutraalius viimeistään vuonna 2030. Tällä tiellä olemme aikataulussa ja vuositasolla noin 10 prosentin päästövähennysten tahdissa.
Lue lisää
Meconet Ruotsi

Blogi 20.05.2024

Meconet AB vahvistuu – Korab Durmishaj aloittaa avainasiakaspäällikkönä

Kuluneen kevään aikana Meconet AB:lla aloitti Korab Durmishaj. Mittavan kokemuksen ja laajan verkoston omaava Korab tulee vahvistamaan ennen kaikkea Meconetin syväveto-osaamista. Samalla Meconet AB:n Tukholman pääkonttori saa lisäkseen toisen toimipisteen Ulrikehamniin.
Lue lisää

Blogi 07.05.2024

Meconetin Innovation Day – ymmärrä enemmän, hyödynnä paremmin

Olemme konseptoineet avainasiakkaillemme Innovation Day -tapahtuman, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan syvemmin toimintaamme ja keskustelemaan omista suunnitteluhaasteistaan.
Lue lisää

Katso kaikki blogit