Greentech Meconetilla: e-Mobility & uusiutuvan energian ratkaisut

Sähköinen liikkuminen ja uusiutuvien energialähteiden hyödyntäminen ovat vihreän siirtymän tärkeitä osatekijöitä. Ihmiset ja tavarat liikkuvat yhä enemmän sähköenergian voimin. Energiantuotannossa siirrytään fossiilisista polttoaineista päästöttömiin ratkaisuihin ja energiamuotoihin.

Kestävä kehitys on yhteinen asiamme ja elinehto tulevaisuudelle. Tarvitsemme uusia innovaatioita – ja parempia ratkaisuja tehdäksemme huomisesta puhtaamman.

Meconet on sitoutunut kehittämään uusia ratkaisuja sähköisen liikkumiseen ja uusiutuvien energianmuotojen käyttöön. Toimitamme tuotteita ja komponentteja kotitalouksien ja teollisuuden jokapäiväiseen käyttöön. Greentech-työmme kohdistuu erityisesti ilmastonmuutoksen kannalta keskeisiin laitteisiin, sovelluksiin ja järjestelmiin.

Hiilijalanjäljen pienentäminen on meidän kaikkien yhteinen tehtävä. Siksi on tärkeä muistaa, että jo tuotannon suunnitteluvaiheessa pystytään vaikuttamaan tuotteen lopulliseen hiilijalanjälkeen. Suurimmat vaikutukset ja hyödyt syntyvät, kun pääsemme suunnittelemaan tuotteita ja valmistusprosessia asiakkaiden kanssa yhdessä jo alusta lähtien. Me haluamme olla suunnittelusi tukena mahdollisimman aikaisesta vaiheesta asti.

Olemme jaotelleet Greentech-osa-alueet kahteen eri liiketoiminta-alueeseen:

e-Mobility ja uusiutuvat energiaratkaisut

E-Mobility keskittyy sähköisen liikkumisen mahdollistaviin ratkaisuihin:

Uusiutuvan energian ratkaisut keskittyvät energiatehokkuuden lisäämisen mahdollistaviin ratkaisuihin:

Tutustu e-Mobility-ratkaisuihin tarkemmin

Sähkövoiman käyttö kasvaa nopeasti maalla, merellä ja lentoliikenteessä. CO2-vähennystavoitteet ovat kunnianhimoisia, ja sähköajoneuvojen ja akkuteknologian markkinat kasvavat nopeasti…

Lue lisää

Syvenny uusiutuvien energiamuotojen ratkaisuihin

Ilmastonmuutos on yhteinen haasteemme, joka vaatii toimia. Haaste on myös mahdollisuus: se pakottaa meidät ajattelemaan asioita eri tavalla – paremmin – ja tekemään tulevaisuudesta puhtaamman. Energiantuotannon vallankumous on alkanut…

Lue lisää