Uutiset

Meconet Alihankinta-messuilla

Uutinen 06.09.2023

Meconet Alihankinta-messuilla – kantavana teemana Greentech

Olemme jälleen mukana Tampereen Alihankinta-messuilla 26.–28.9.2023 osastolla A 318. Tänä vuonna tuomme Alihankinnassa esille Greentech-osaamistamme.
Lue lisää
Meconet on perustanut Saksaan uuden tytäryhtiön

Uutinen 20.06.2023

Meconet GmbH – läsnäolomme Keski-Euroopassa vahvistuu

Meconet on perustanut Saksaan uuden tytäryhtiön, Meconet GmbH:n. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Meconet Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtaja Markku Kuismin. Toukokuussa avatun uuden yhtiön palveluksessa Munchenissä on aloittanut myös avainasiakaspäällikkö Niklas Mäkinen.
Lue lisää
lukituslevyjä

Uutinen 23.05.2023

Lukituslevyt ovat saapuneet varastoomme – tilaa vaikka heti Jousikaupastamme!

Lukituslevymme ovat turvallinen ja varma keino pulttiiitosten lukitsemiseen. Tuotteet löytyvät vakiotuotteina Jousikaupastamme, ja voit tilata erilaisia lukituslevyjämme vaikka saman tien.
Lue lisää
Case: Aplantis – aika ajatella arkkitehtuuria ja vihersisustamista uudelleen

Uutinen 19.04.2023

Aplantiksen projekti Implenia-Zürich voitti arvostetun viherrakentamisen palkinnon Saksassa – Meconet mukana projektissa

Sveitsiläinen Aplantis on arkkitehtitoimisto, joka suunnittelee, laskee ja toteuttaa moderneja viheralueita rakennuksiin, rakennusten päälle ja ympärille. Aplantis voitti innovaatiollaan Euroopan arkkitehtuuripiireissä arvostetun saksalaisen BuGGin (Bundesverband GebäudeGrün) vuoden 2022 sisätilojen viherrakentamisen ykköspalkinnon.
Lue lisää
Meconet ja syväveto mediassa: Handelsblatt & Nordische Profis

Uutinen 21.12.2022

Meconet ja syväveto mediassa: Handelsblatt & Nordische Profis

Handelsblattin Nordische Profis -liitteessä esiteltiin Meconetia ja ennen kaikkea uusimman syvävetoteknologian tuomia mahdollisuuksia.
Lue lisää

Uutinen 02.09.2022

Alihankinta-messut: teemoinamme moderni syväveto ja e-Mobility

Osastollamme pääset tutustumaan tarkemmin, millaisia uusia mahdollisuuksia vasta-avattu Äänekosken tehtaamme ja sen moderni syvävetoteknologia pystyy tarjoamaan yrityksellenne.
Lue lisää

Uutinen 19.05.2022

Meconet voitti Plootu Fennica 2022 -ohutlevytuotekilpailun yhdessä Frameryn kanssa

Vuoden 2022 Plootu Fennica -ohutlevytuotekilpailun parhaat on valittu. Meconet voitti teollisuussarjan lisäksi pääpalkinnon vuoden ohutlevytuotteesta.
Lue lisää

Uutinen 16.03.2022

Laatua ja tyyliä – uusi servo-ohjattu syvävetopuristimemme toteuttaa monia toiveita

Meconet on investoinut ensimmäisten joukossa uuteen teknologiaan Pohjoismaissa ja Äänekosken tehtaalla on nyt toiminnassa uusi ja tehokas syvävetopuristin.
Lue lisää
Ladataan...