Toimialakohtaiset ratkaisut

Kaivos- ja murskainlaitteet: kestäviä ja helposti huollettavia lukituslevyjä ääriolosuhteisiin

Ratkaisu

Kaivos- ja murskainlaitteet: kestäviä ja helposti huollettavia lukituslevyjä ääriolosuhteisiin

Kaivos- ja murskainlaitteiden suunnittelussa on otettava huomioon monia tekijöitä, jotta varmistetaan laitteiden turvallisuus, tehokkuus ja pitkä käyttöikä vaihtelevissa olosuhteissa. Lukituslevyt ovat yksi kriittinen osa näiden laitteiden toimintaa.
Lue lisää
työkoneiden osia syvävedolla

Ratkaisu

Työkoneiden osia syvävedolla – suunnittelusta tuotantoon

Syvävetoteknologialla voidaan valmistaa kustannustehokkaasti kevyitä, kestäviä, tyylikkäitä ja toimivia ohutlevyosia erilaisiin työkoneisiin. Hyödynnä pitkä kokemuksemme ja osaamisemme eduksesi!
Lue lisää
e-moblity

Ratkaisu

Meconet & e-Mobility: ratkaisuja sähköiseen liikkumiseen

Liikenne sähköistyy kiihtyvällä vauhdilla. Ihmisiä ja tavaroita liikutetaan yhä enemmän sähköisin voimin maalla, merellä ja ilmassa. Tämä vaatii uusia innovaatioita ja ratkaisuja, ja vie e-Mobility liiketoimintaa eteenpäin.
Lue lisää

Ratkaisu

Tarkoituksenmukaisia jousia ja komponentteja perävaunuihin

Perävaunuihin tarvitaan vahvoja ja kovaa käyttöä kestäviä komponentteja. Liikenteessä kalustoon täytyy voida luottaa, sillä oman matkanteon lisäksi kyseessä on muiden tiellä liikkujien turvallisuus.
Lue lisää
Maatalouskoneiden komponentteja

Ratkaisu

Maatalouskoneiden komponentteja kovaan käyttöön

Maatalouskoneissa tarvitaan vahvoja ja kovaa käyttöä kestäviä komponentteja, joihin käyttäjä voi luottaa. Koneet ovat aina iso investointi, joten koneiden rikkoutumiset ja niistä seuraavat harmit halutaan aina minimiin.
Lue lisää

Ratkaisu

Tuotannon ulkoistaminen sähkötuoteteollisuudessa – tarpeet ja hyödyt

Sähkötuotteiden valmistuksessa komponenttien alihankinnat ja tuotannon ulkoistaminen ovat arkipäivää. Joskus oman tuotannon ulkoistaminen voi olla erinomainen vaihtoehto, sillä se voi taata sähkötuotteiden ja komponenttien kriittisen kilpailukyvyn alati muuttuvassa markkinassa.
Lue lisää

Ratkaisu

Julkisivupaneeleita näyttäviin rakennuskohteisiin

Syvävetoteknologia mahdollistaa monipuolisten muotojen ja muotoiluelementtien luomisen moderniin arkkitehtuuriin.
Lue lisää

Ratkaisu

Muotoiltuja ohutlevytuotteita työkonevalmistajille

sti palkittua syvävetoteknologiaa on sovellettu myös työkoneisiin. Oikealla tuotesuunnittelulla ja muotoilulla voidaan valmistaa tuote, joka on ohuudessaankin tarpeeksi luja työkoneeseen.
Lue lisää
Ladataan...