Toimialakohtaiset ratkaisut

työkoneiden osia syvävedolla

Ratkaisu

Työkoneiden osia syvävedolla – suunnittelusta tuotantoon

Syvävetoteknologialla voidaan valmistaa kustannustehokkaasti kevyitä, kestäviä, tyylikkäitä ja toimivia ohutlevyosia erilaisiin työkoneisiin. Hyödynnä pitkä kokemuksemme ja osaamisemme eduksesi!
Lue lisää

Ratkaisu

Meconet & e-Mobility: ratkaisuja sähköiseen liikkumiseen

Liikenne sähköistyy kiihtyvällä vauhdilla. Ihmisiä ja tavaroita liikutetaan yhä enemmän sähköisin voimin maalla, merellä ja ilmassa. Tämä vaatii uusia innovaatioita ja ratkaisuja, ja vie e-Mobility liiketoimintaa eteenpäin.
Lue lisää

Ratkaisu

Tarkoituksenmukaisia jousia ja komponentteja perävaunuihin

Perävaunuihin tarvitaan vahvoja ja kovaa käyttöä kestäviä komponentteja. Liikenteessä kalustoon täytyy voida luottaa, sillä oman matkanteon lisäksi kyseessä on muiden tiellä liikkujien turvallisuus.
Lue lisää
Maatalouskoneiden komponentteja

Ratkaisu

Maatalouskoneiden komponentteja kovaan käyttöön

Maatalouskoneissa tarvitaan vahvoja ja kovaa käyttöä kestäviä komponentteja, joihin käyttäjä voi luottaa. Koneet ovat aina iso investointi, joten koneiden rikkoutumiset ja niistä seuraavat harmit halutaan aina minimiin.
Lue lisää

Ratkaisu

Tuotannon ulkoistaminen sähkötuoteteollisuudessa – tarpeet ja hyödyt

Sähkötuotteiden valmistuksessa komponenttien alihankinnat ja tuotannon ulkoistaminen ovat arkipäivää. Joskus oman tuotannon ulkoistaminen voi olla erinomainen vaihtoehto, sillä se voi taata sähkötuotteiden ja komponenttien kriittisen kilpailukyvyn alati muuttuvassa markkinassa.
Lue lisää

Ratkaisu

Julkisivupaneeleita näyttäviin rakennuskohteisiin

Syvävetoteknologia mahdollistaa monipuolisten muotojen ja muotoiluelementtien luomisen moderniin arkkitehtuuriin.
Lue lisää

Ratkaisu

Muotoiltuja ohutlevytuotteita työkonevalmistajille

sti palkittua syvävetoteknologiaa on sovellettu myös työkoneisiin. Oikealla tuotesuunnittelulla ja muotoilulla voidaan valmistaa tuote, joka on ohuudessaankin tarpeeksi luja työkoneeseen.
Lue lisää

Ratkaisu

Räätälöityjä tuotteita metsästysaseiden valmistajille

Meconetillä on vuosien kokemus räätälöityjen jousien ja meistokomponenttien suunnittelussa ja valmistamisessa metsästysaseiden valmistajille.
Lue lisää
Ladataan...