Blogit

Meconet Ruotsi

Blogi 20.05.2024

Meconet AB vahvistuu – Korab Durmishaj aloittaa avainasiakaspäällikkönä

Kuluneen kevään aikana Meconet AB:lla aloitti Korab Durmishaj. Mittavan kokemuksen ja laajan verkoston omaava Korab tulee vahvistamaan ennen kaikkea Meconetin syväveto-osaamista. Samalla Meconet AB:n Tukholman pääkonttori saa lisäkseen toisen toimipisteen Ulrikehamniin.
Lue lisää

Blogi 07.05.2024

Meconetin Innovation Day – ymmärrä enemmän, hyödynnä paremmin

Olemme konseptoineet avainasiakkaillemme Innovation Day -tapahtuman, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan syvemmin toimintaamme ja keskustelemaan omista suunnitteluhaasteistaan.
Lue lisää

Blogi 22.04.2024

Meconetin voittava resepti: simulointi syvävedon tukena

Meconet on pohjoiseurooppalainen yritys, joka valmistaa metallista korkealaatuisia komponentteja metsätyökoneisiin, maastoajoneuvoihin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Meconet palvelee monia asiakkaita, kuten AGCO, John Deere ja Mitsubishi Logisnext, ja toimittaa näille OEM-valmistajille metallilevyosia.
Lue lisää
Tata Steel Europe

Blogi 19.03.2024

Pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä vähähiilisellä teräksellä

Maapallo lämpenee vaarallista vauhtia. Hiilidioksidipäästöjä on onnistuttava pudottamaan merkittävästi ja mahdollisimman nopeasti. On aika toimia. Meconet tarjoaa nyt yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa asiakkailleen mahdollisuuden vaikuttaa omiin CO2-päästöihinsä vähähiilisen teräksen avulla.
Lue lisää
Meconet kohti hiilineutraaliutta

Blogi 02.02.2024

Hyödynnä kestävän kehityksen osaamistamme tuotesuunnittelussasi

Liiketoimintastrategiamme pohjautuu kestävään kehitykseen. Oman toimintamme osalta tavoitteemme on puolittaa hiilijalanjälki vuoteen 2025 ja saavuttaa hiilineutraalius viimeistään vuonna 2030.
Lue lisää

Blogi 30.10.2023

Ulkoista- Saat tehokkuutta & säästöjä tuotantoon

Meconetin Tallinnan tehdas kehittyy jatkuvasti. Yksi Meconet AS:n ylpeydenaihe on ulkoistamispalvelu, jossa otamme asiakkailta hoitaaksemme osien tuotantoa ja myös kokoonpanoa. Räätälöityjen prosessiratkaisujen ansiosta pystymme hallinnoimaan monimutkaisiakin ulkoistushankkeita tehokkaasti ja kannattavasti.
Lue lisää

Blogi 24.10.2023

Kasvua kestävästi – päästöjä jatkuvasti vähentäen

Meconetilla on kovat kasvutavoitteet. Tavoittelemme strategiakauden loppuun mennessä 100 miljoonan euron liikevaihtoa, mikä tarkoittaa nopeaa orgaanista kasvua.
Lue lisää
Meconet kansainvälistyminen

Blogi 31.08.2023

Meconetin uusi tehdasinvestointi Keski-Eurooppaan –kerro meille toiveitasi!

Meconet on ollut kansainvälinen toimija koko historiansa ajan. Yrityksen juuret ovat jo 125 vuotta sitten syntyneessä perheyrityksessä, vaikka itse Meconet Oy syntyikin myöhemmin tapahtuneen fuusion seurauksena. Yksi Meconetin menestyksen kulmakivistä on yhä tärkeämmäksi käyneet vientimarkkinat. Tähän asti Meconetilla on ollut toimipisteitä Suomen lisäksi Tallinnassa Virossa, Tukholmassa Ruotsissa ja Sveitsin Bernissä.
Lue lisää
Ladataan...