Blogi 17.06.2024

Vastuullisuustyön monet tasot – ja yhteinen tavoite

Vastuullisuus

Haluatko kommentoida? (0 kommenttia)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita blogeja

Blogi 12.07.2024

Tiimi ratkaisun takana – Meconetin tiivis sisäinen yhteistyö tuottaa hyötyä asiakkaille

Yhteistyö asiakkaidemme kanssa on avainasemassa niin suunnittelussa, tuotannossa kokoonpanoissa ja logistiikassa. Mutta yhtä lailla, yhteistyö Meconetin eri tiimien välillä näkyy asiakkaille sulavampina, tehokkaampina ja taloudellisempina prosesseina.
Lue lisää
Meconet Ruotsi

Blogi 20.05.2024

Meconet AB vahvistuu – Korab Durmishaj aloittaa avainasiakaspäällikkönä

Kuluneen kevään aikana Meconet AB:lla aloitti Korab Durmishaj. Mittavan kokemuksen ja laajan verkoston omaava Korab tulee vahvistamaan ennen kaikkea Meconetin syväveto-osaamista. Samalla Meconet AB:n Tukholman pääkonttori saa lisäkseen toisen toimipisteen Ulrikehamniin.
Lue lisää

Blogi 07.05.2024

Meconetin Innovation Day – ymmärrä enemmän, hyödynnä paremmin

Olemme konseptoineet avainasiakkaillemme Innovation Day -tapahtuman, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan syvemmin toimintaamme ja keskustelemaan omista suunnitteluhaasteistaan.
Lue lisää

Blogi 22.04.2024

Meconetin voittava resepti: simulointi syvävedon tukena

Meconet on pohjoiseurooppalainen yritys, joka valmistaa metallista korkealaatuisia komponentteja metsätyökoneisiin, maastoajoneuvoihin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Meconet palvelee monia asiakkaita, kuten AGCO, John Deere ja Mitsubishi Logisnext, ja toimittaa näille OEM-valmistajille metallilevyosia.
Lue lisää

Katso kaikki blogit