Blogi 08.11.2022

Maalaisjärki-LEAN – Meconetin tapa toimia

Haluatko kommentoida? (0 kommenttia)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita blogeja

Meconet Ruotsi

Blogi 20.05.2024

Meconet AB vahvistuu – Korab Durmishaj aloittaa avainasiakaspäällikkönä

Kuluneen kevään aikana Meconet AB:lla aloitti Korab Durmishaj. Mittavan kokemuksen ja laajan verkoston omaava Korab tulee vahvistamaan ennen kaikkea Meconetin syväveto-osaamista. Samalla Meconet AB:n Tukholman pääkonttori saa lisäkseen toisen toimipisteen Ulrikehamniin.
Lue lisää

Blogi 07.05.2024

Meconetin Innovation Day – ymmärrä enemmän, hyödynnä paremmin

Olemme konseptoineet avainasiakkaillemme Innovation Day -tapahtuman, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan syvemmin toimintaamme ja keskustelemaan omista suunnitteluhaasteistaan.
Lue lisää

Blogi 22.04.2024

Meconetin voittava resepti: simulointi syvävedon tukena

Meconet on pohjoiseurooppalainen yritys, joka valmistaa metallista korkealaatuisia komponentteja metsätyökoneisiin, maastoajoneuvoihin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin. Meconet palvelee monia asiakkaita, kuten AGCO, John Deere ja Mitsubishi Logisnext, ja toimittaa näille OEM-valmistajille metallilevyosia.
Lue lisää
Tata Steel Europe

Blogi 19.03.2024

Pienennä yrityksesi hiilijalanjälkeä vähähiilisellä teräksellä

Maapallo lämpenee vaarallista vauhtia. Hiilidioksidipäästöjä on onnistuttava pudottamaan merkittävästi ja mahdollisimman nopeasti. On aika toimia. Meconet tarjoaa nyt yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa asiakkailleen mahdollisuuden vaikuttaa omiin CO2-päästöihinsä vähähiilisen teräksen avulla.
Lue lisää

Katso kaikki blogit