Blogi 07.09.2021

Tehokkaalla logistiikkaketjulla luodaan kilpailuetua

Tehokkaalla logistiikkaketjulla luodaan kilpailuetua

Haluatko kommentoida? (0 kommenttia)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita blogeja

Blogi 16.03.2022

Äänekosken tehdas – Meconetin uusi lippulaiva

Uusi tehtaamme Äänekoskella on vastauksemme muuttuvan maailman tarpeisiin ja kasvavaan kysyntään. Tehdas tuo asiakkaidemme näkökulmasta monia hyötyjä toiminnan parantamiseen ja yhteistyön syventämiseen.
Lue lisää

Blogi 11.03.2022

Uusi servo-ohjattu syvävetopuristin toteuttaa monia toiveita

Halusimme vasta asiakkaiden haasteisiin metalliosien valmistuksessa investoimalla uuteen, tehokkaaseen syvävetopuristinlinjaan, joka asennetaan Meconetin Äänekosken tehtaalle kevään 2021 aikana. Kokosimme tähän 2. aihetta käsittelevään blogiin hyötyjä, joita erityisesti uuden puristimen servo-toiminnallisuudet asiakkaille tuovat.
Lue lisää
SMED-analyysi tekee työstä mielekkäämpää

Blogi 06.07.2021

SMED-analyysi tekee työstä mielekkäämpää

Meillä Meconetilla on käytetty Lean-työkaluja ja menetelmiä jo 15 vuoden ajan. Olemme kokeneet, että systemaattisella ja juuri meidän näköisesti hyödyntämällä Lean on monin tavoin työhyvinvointia lisäävä apu.
Lue lisää
Meconet otti käyttöön Noccela Oy:n kehittämän Safety Management Solutionin

Blogi 27.04.2021

Turvallisesti toimintakykyisenä – modernin IoT-teknologian avulla

Yksi keskeinen apuväline taistelussa korona-altistumisia vastaan meillä on ollut turkulaisen Noccela Oy:n kehittämä Safety Management Solution -ratkaisu. Kaulassa roikkuvaa kulkukorttia ulkoisesti muistuttavalla laitteella pystymme helposti noudattamaan turvavälejä. Ratkaisu otettiin käyttöön Vantaan tehtaalla syksyllä 2020 ja muilla tehtailla kevään 2021 aikana.
Lue lisää

Katso kaikki blogit